Luka Prinčič: ark/d, amorphic

iskanje elementa amorfičnosti in odsotnosti oblike

Prinčičevo novo izdajo “ark/d, amorphic” sestavlja nelinearna zvočna zgodba, elementi katere druži iskanje elementa amorfičnosti in odsotnosti oblike. Neprekinjeno popotovanje, ki občasno le namiguje na repetitivno pulziranje, večinoma pa se sprehaja prek raznolikih zvočnih poljan, ki ponujajo prisluh temnejšim aspektom človekovega notranjega bivanja. Sicer v obliki ene dolge kompozicije je inter-sonično raziskovanje razdeljeno na več poglavij, celotna kompozicija pa je na voljo tudi v izvorni/odprti kodi. Namenoma v malih začetnicah naslov aludira na manjšinjsko filozofijo, ki išče svet v sencah spektakla, je proti dominaciji večine in megalomaniji popredmetenja.

Seznam skladb

Medijski odzivi

24.12.2020, Radio Študent, arc/d, amorpihc svašta, Luka Hreščak
06.02.2021, Radio Študent, Tolpa Bumov, Urban Mihevc

Prenos in nakup

Prosti prisluh in prenos (plačaj kolikor hočeš) in posebne omejene edicije USB so na voljo preko kamizdat.bandcamp.com in preko vseh ustaljenih digitalnih trgovin in pretočnih mest.

Glasba je ustvarjena in objavljena pod pogoji Creative Commons BY-SA 4.0 licence ([Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0] – Attribution-ShareAlike) www.creativecommons.com/licence

Sodelavci

Glasba je bila ustvarjena s pomočjo Free/Libre Open Source Software.

Luka Prinčič · glasba, produkcija, programiranje, zvočno procesiranje, design
Andrej Pervanje · promocija, produkcija
Sabrina Železnik · promocija, produkcija
Aleš Rosa · fotografije USB knjižice

Zahvale

Thanks to Maja, Ida, Tea Hvala, all Kamizdat artists, sonomu.club and rest of fediverse friends and supporters, Patreon patrons, and wonderful and kind SuperCollider community.

Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za Kulturo RS · finančna podpora

Kamizdat · www.kamizdat.si